tildisrosa

Alla inlägg under oktober 2012

Av Tilde Crona - 10 oktober 2012 18:36

                                        Hej mina fina läsare!

Jag har inte bloggat sen i Söndags men det är ju för att jag inte har varit på blogg humör. Jag tycker att om man inte har något kul att skriva så skit i att skriva.. Eller jag vill inte hålla på att göra massa dp inlägg.. Vem fasen tycker dte är kul att läsa om annans skit när man har fullt upp med sin egen liksom? Någon som håller med mig?! Jag vill ge mina bloggare en bra känsla liksom. Men det är klart att om man är en bloggare så ska man ju egentligen blogga varje dag men inte på Tilde´s blogg. Här ställer jag inga som helst krav så ni bara veeet det! Denna vecka har varit bra än så länge! I måndags så var det bara en helt vanlig tråkig Måndag. Tisdagen var en Onsdag för mig igår. Och när jag vaknade så trodde jag att det var Torsdag. Sicken chock man fick när man insåg att det var Onsdag! Vet knappst vilken da det är längre. Vad har hänt med den smarta & ansvarsfulla Tilde?! Idag tog jag bussen efter skolan till stan och klippte mig. Hatar det! Men det blev bra och inte för kort. Hon plattade det cokså eller dte gör hon alltid för hon vet att jag alltid vill det:) Hon sa att jag skulle försöka ha mer fläta en toffs bara för att jag har väl råkat slita av håret någon gång när jag har tagit ut toffsen och då blir det håret mycket kortare än det andra. Imorgon måste jag jobba hur mycket som helst i skolan!! Har inte ens börjat på SO uppgiften som ska vara klar på Fredag! Men Tilde CHILLA! Jag har börjat andvända mig av uttrycket "I DON´T CARE" när det blir för mycket arbete osv. Typ när man drunknar i arbete.. Då tänker jag bara: Tilde det här fixar du imorgon! Du kommer klara det. Jag bruakr också bara tänka men skit i det nu! Släpp det och ta en kopp te och slappna av för sjutton! Azzå det kanske är helt fel för er andra men för mig kan det vara bra att ba: Men du kan få bättre betyg på nästa uppgift du får i NO eller typ så. Sitter och myser med levande ljus men fryser as mycket för jag har fönstrena öppna.. Brrr! I helgen ska vi ha kalas för min lillebror som fyller år på Måndag. Mormor och Morfar kommer på besök och antagligen hänger jag med dom hem efteråt. Sen på Söndagen så ska jag och mormor kanske åka in till Göteborg och äta lunch och kolla lite. Puuusss och Heejj dåå! Såhär blev mitt hår!  Dom bilderna där jag har platt hår är där jag har klippt mig:) SEES!

                                                  
           

                                                   Såhär

Av Tilde Crona - 6 oktober 2012 10:31

¡Hola!
Ni märker nog allihopa att jag inte är någon riktig "bloggnörd". Därimot min kompis Alva är en skit duktig bloggare och jag fattar inte hur hon gör det! Jag vet hy jag har skrivit om detta innan men ändå. Det finns ju många skickliga bloggare där ute men jag känner typ ingen. Det är Inge riktigt min "dröm" att få en framgångsrik blogg men vi alla vill ju, lite iaf. Min statistik suger, jag får i stort sätt INGA kommenatarer och inga frågor:( That's just TOOO baaad. Jag hatar att negga hela tiden men jag vill verkligen att min blogg ska dra sig ett steg frammåt iaf. Men för det krävs det ju att b.l.a jag ska angagera mig i det. Alva är ju riktigt duktig och ni måste verkligen läsa hennes fantastiska blogg!
awi.bloggplatsen.se

Jag vill verkligen att vi försöker nu annars blir ju nästa alternativ att ta bort bloggen och det vill inte jag..
och glöm inte att läsa denna underbara bloggen!

awi.bloggplatsen.se

Av Tilde Crona - 4 oktober 2012 15:29

Som vanligt så glömmer jag helt enkelt bort att blogga på bloggen. Eller bokstavligen inte men jag hinner inte riktigt.

Eftersom vi ska få betyg redan i 6:an så måste man ju fokusera på sitt arbete än vad man gjorde förrut, tycker jag då iaf sen får man ju tyck avad man vill. Men jag vill få bra betyg. Jag måste faktiskt bara erkänna aytt sen jag började på Kunskap så har jag inte känt någon press alls med arbete och så. Man arbetar ju på ett helt annat sätt där men ändå! Mamma och jag satt och pratade om det här om dagen. Då sa hon: Tilde tycker inte du det är skönt tat slippa all den där pressen med läxor och sånt? Typ så sa hon iaf. Jag ba: Jo absolut! Hon ba: Tänk att du lade ner nästan 6-7 timmar per vecka med dina läxor förrut! Jag ba: Ja, helt otroligt. Men jag har faktiskt ganska stora krav på mig själv, speciellt när det gäller idrotten. Jag kollar på alla andra och försöker vara lika bra som dom, typ så. Men jag tänker aldrig på att göra något efter min egen förmåga utan fortsätter springer på som en galning tills jag spyr. Jag känner mig aldrig bra när jag är med på idrotten. Jag typ, men han kan ju göra så då är det väl klart att jag också ska kunna göra så, eller? Jag har tagit ett uppehåll från min fotboll ett tag nu. Har haft ett skadat knä också så, ah. Men jag har tänkt ända sen jag tog mitt uppehåll: När innomhus träningarna börjar så ska jag va på plats pigg & glad igen. Men eftersom jag fortfarande har ont i mitt knä så vet jag inte..


Jag vill faktiskt jätte gärna färga mitt hår i någon FÄRG inte typ svart, blond, brun o.s.v utan jag menar typ FÄRGER som rosa, blå, lila, grön, turkås, gul  bla bla bla bla! Jag vill jätte gärna det men här är några punkter med nackdelar..

  • Tänk om dom tycker det är fult
  • Du kanske bli utskrattad
  • Du kankse bli retad men OCH
  • Får försöka stå för den jag är men det kommer hålla i några dar och sen bryter jag ihop.
  • Vissa människor förstår inte det "coola" med att färga håret i en färg ( typ inte jag heller men  ändå )
  • TÄNK OM DET BLIR MISSFÄRGAT!

Här kommer en lista med BRA punkter om man färgar håret i FÄÄÄÄRG.

  • Du får en egen unik stil
  • Folk tror att du är cool för att du VÅGAR!
  • COOOLT!
  • Du får uppmärksamhet!
  • Seriöst alla ( eller iaf jag ) kommer tycka du är aas ball!
  • spela roll om du har en dålig hårdag, alla kommer tro att det ingår i frisyren!
  • Du ger dig själv en riktig SPOTLIGHT!

Så det var det inlägget. Tycker ni punkterna var fel? Kommentera! Var inte rädd att säga vad ni tycker! Jag blir inte aaaarg, PROMISE  



Av Tilde Crona - 1 oktober 2012 16:41

Hej hej:) Tisdag imorgon.. Ett steg närmre Fredag! Idag har statistiken varit BAAAAAJS! Imorgon är det Tisdag, ny dag, nya tag som Alva alltid brukar säga. Har haft en okej dag i skolan och har hunnit med en del. Jag har typ gjort klart, snaaaaart engelska steg 5:) Har typ nästan suttit i tyst rum hela dan förutom när jag hade No föreläsning och MOS:) och äntligen har jag fått tillbaka laddaren! Har inte haft laddare till min mobil på hela helgen.. Men snart så har jag 100% och är laddad för att kolla instagram... Eller hur var det nu? Skulle jag försöka att inte kolla instagram? Neej det har väl ingen sagt... Okej, jo det gjorde jag faktiskt. Jag ska ju faktiskt försöka att inte vara inne på instagram så mycket och det får jag väl stå fast vid då. Ett löfte är väl ett löfte, inte sant? Glömde faktiskt kolla på Williams-lista igår. Gjorde ni det? Det får jag väl hoppas iaf för det skulle ni ju! Ska kolla på svt play nu men vi hörs senare. Puuuuuusss!

Presentation


Hej och kul att just du hittat hit! Jag är 13 år, ( fyller 14 i sommar ) gammal och äälskar att blogga:) Följ mitt liv här på bloggen, ställ frågor om det är något ni undrar:) Enjoy

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29 30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards