tildisrosa

Alla inlägg under november 2012

Av Tilde Crona - 6 november 2012 17:18

Hej.. Tvingar inte riktigt mig själv till ett inlägg men det är på gränsen.

När jag kom hem fick jag röda fläckar i hela fejset och öronen var röda som ketchup, tog tempen men hade bara 35,5 så. Tog både Ipren ch Alvendon och sov en några minuter sen så var man halvt på banan igen.

Idag har jag haft idrott i nya inomhus salen. Den var tusen gånger större än på våran förra skola! Eller hur Alva? Fast vem har ett blått golv? Det var as förrvirrande, därifrån kom min huvudvärk. (skoja, vaknade med den)
Vi körde först "kom alla mina kycklingar" och sen "under hökens vingar" och sen "jägarna" och sen jogg, indian-hopp, höga knän, spark i "rumpan" you know, haha! Och sen lite rusch på det. Inte nog med det, nej för det var bara uppvärmning. Sen delades vi upp i 4 lag och körde basket. Om jag ska vara ärlig så stod jag mest vid sidan och höll mig ur vägen. Men sen på den sista matchen sa gympa läraren till mig så fick väl va med lite då. Ska bara säga att det var underbart med nya frescha duschar och det luktar inte svett där, inte ännu.

Efter jag har fått mina pengar, vad för pengar? Jo från en sak. Så kommer jag ha 1250:- Vad ska jag göra med dom? Kommentera. Det står fan helt still i skallen. Fast just nu är det för att syskonen skriker så att får SPEL på dom. Varför ska det alltid vara sårs små, stökiga och skrikiga syskon. Försöker hålla mig ur vägen från trubbel. ~ Trassla inte in dig i något du inte kan ta dig ut från ~ Japp dagens kloka ord. Om det är nåt jag lärt mig genom att leva i en "Big Family" så är det just det.

Måste sluta nu för alla skriker och retas så. Hejdå!

Fasen min huvudvärk är tillbaka.

Av Tilde Crona - 6 november 2012 07:38

Japp idag är det Tisdag, TJIHO! En dag närmare till Fredag. Man liksom kryper genom veckan och springer igenom helgen. Vad är detta?! Fast det är ju klart att helgen går snabbare eftersom den bara är i tre ( om man räknar med Fredag) Jaja nu slutar jag med detta snacket och går in på nåt annat istället. Är påväg till skolan, inte med buss eftersom mammi kör mig samtidigt som mina syskon.

Idag blev jag så stressad på morgonen så att jag glömde vantar. Det är ju 2- grader här! Döör. Eller rättare sagt mina händer är det som gör det. Ska försöka ta mig igenom en dag i skolans "paradis" HEEJJDÅÅÅ! Puss och Kram. // Tilde<3

Av Tilde Crona - 5 november 2012 18:53

Är hemma nu från husvisningen
och huset var jätte fint:) Jag är VÄÄLDIGT trött, haha, klockan är ju bara halv sju JAO! Välkommen till min värld liksom. Imorgon har jag inomhus idrott för en gångs skull! Men orkar inte, jag är ändå i så jävla dålig form så spela roll. Jag blir jätte andfådd av att bara springa upp för trappan och DET är att vara i dålig form. Men mitt knä är dåligt så jag kan inte va ute och springa eller så. Men jag får väl ta mig igenom idrotten och ha piss ont i morgon då. Här knäcker man sig själv för skolan. ALLT FÖR BETYGEN VETTU! Eller vadå? Typ dööör snart pga lyset från telefonen som i stort sätt bränner mina ögon just nu. Längtar tills Fredag. Varje dag jag tar mig igenom just nu är en vinst.

Heeeeeejj dåååååå! Somnar nu.. Skojja men ändå. Puss

Av Tilde Crona - 5 november 2012 16:45

Hej, hej, HEEEJ! Azzå jag ska kolla på hus nu! Ser vän fram imot det lite, eller, kanske.. Står och knaprar på en kaka samtidigt som jag skriver detta så sorry om det blir nåt stav-fel här & där. Jag ser verkligen inte fram imot att går till tandläkaren. Inte för att jag är rädd för dom men jag är inte bäst på att inte äta för mycket sött. Ibland bör det nån liten fika här & där och på Fredag & Lördag så blir det ju en större mängd med sött. Och på Söndagar så blir det lite sött osv. Och jag som också har så gropiga tänder så att jag får lätt hål. Hör av mig efter hus visningen. Det sa jag i förra inlägget också men jag uppdaterade en gång till i alla fall. Hör av mig när jag kommer hem. PUSSSSS&KRAAAMM

Av Tilde Crona - 5 november 2012 16:35

Halloj alla måndags haters!

Har inte mycket att säga om dagen, bara läs rubriken igen. Däremot så har mammi och pappi hittat ett ganska okej hus ( eller enligt mig ett inte fint hus) som vi ska åka och kolla på. Uppdaterar när jag kommer hem från visningen av huset. Kankse uppdaterar tidigare än så:) Puss YEEAH!

Av Tilde Crona - 4 november 2012 17:16

Hej alla socker söta bla bla bla. Jag har redan sagt att jag har svårt med att börja ett inlägg och det får ni helt enkelt också leva med då. Måste bara berätta en grej som hände i Lördags. Jag vaknade på morgonen och var säker till 110% att det var Söndag. Jag gick upp lite deppig. Deppig? Varför då rå? Jo för att efter Söndag kommer den  hemska och fruktade MÅNDAGEN... Jag åt frukost och insåg först långt in på förmiddagen att det var Lördag. Längst inne i själen kunde jag känna Lördags-glädjen men resten av dagen så var jag deppig. Ledsen, deppig, arg och frustrerad. Idag när jag vaknade så känndes det till 110% att det var Lördag. Vad är det med människo kroppen egentligen?!


Igår ( i Lördags ) så åkte hela familjen till Knalleland. Vi skulle kolla tapeter till "mitt" rum. Eller åtminstonde det som ska bli mitt. Jag bröt ihop fullkommligt för att det inte fanns några fina tapeter och mamma och pappa skulle bara välja fula. Okej det var taskigt sagt så vi säger väl att dom skulle valt tapeter som inte var i min smak. Men som tur var så gjorde dom inte det. Jag gick då också ut för första gången med mina nya Johnny Bulls och min nya, fina tröja. Mamma sa att det var en tjej som var i 17-års åldern som sa att min tröja var jätte cool. Har inte lagt ut så mycket bilder på mina saker så jag gör det nu.


Hoppas att ni fortsätter följa min blogg även om inläggen inte kommer regelbundet. Det bra i det hela är att jag vet om att det är såhär och jag vet hur jobbigt, tråkigt och frustrerande det är att läsa en blogg som personen aldrig skriver på. Men hör på, jag ska göra mitt bästa och jag säger det än en gång: Jag tvingar inte mig själv till att blogga och det kommer jag aldrig någonsin att göra. Puss&Kram Älskar er alla!




                              

                              Här kan ni se baksidan och luvan på min tröja.


                  

                           Framsidan/Luvan igen.


                               

               Vit/svart, prickiga skosnören. Passar perfekt till den som vill sticka ut lite grann!

                  Jättecoola skosnören!                             
                                                  
                      

Av Tilde Crona - 2 november 2012 21:13

Jag berättade ju innan att jag skulle åka till Gbg, och det har jag. Jag kollade på Tessie, Chelsea, och andra butiker. Jag kommer tyvärr inte lägga ut några bilder på alla saker ikväll men jag lovar er alla imorgon, okej? Jag hittade inga kläder men jag köpte ett par svarta Johnny Bulls, coola sko snören och örhängen. Men sist men inte minst en uuuuunderbar tröja som jag sa att jag ville ha och så lyckades dom köpa den utan att jag såg det så blev jätte överraskad och suuuuper GLAD! Är vääääääääääärldens lyckligaste nu!

Idag gick jag med på att gå ut med syskonen på halloween. Klädde också ut mig men vi fick INGET godis. Sämsta halloween nånsin. Sen så undrar jag en sak, ska man gå ut på Onsdagen eller på Lördagen? Undrar.. Azzå detta blev ett överdrivet kort inlägg. Men ääändå! Jag är så glad! Här kommer bilder på min tröja!

Av Tilde Crona - 2 november 2012 08:17

För det första, hej och för det andra så ber jag SÅ HEMSKT mycket om ursäkt för alla försenade inlägg och nu har jag lagt på mig en del att skriva om. Det var ju lite possetivt i alla fall. Vi kan väl börja med Onsdagen då.


I Onsdags var jag hos mormor & morfar ute på Orust tillsammans med min lillasyster. Jag var jätte trött hela dagen för jag sov skit dåligt den natten:( Vi åkte till Göksäter och jag hittade lite små onödiga saker. Det fanns nästan inget att titta på men vi gick ändå runt där i en och en halv timma eller nåt sånt. Sen så var det inte mycket mer. Eller jo vi åkte och hyrde världens bästa film som heter " MONTE" "CARLO" den måste ni verkligen se och om ni har gjort det, erkänn att den är bra?

                                                                

Sen igår så åkte vi till badhuset, inte så värst kul. Varför inte? Jo för att det fanns bara en barn pool och motionssimning grej. Sen fanns det hopptorn men jag orkade inte. Igår åt vi min nästan favorit mat. Thai wok eller nåt sånt. Fast efter den måltiden så kunde jag knappt prata för ja fick ont i mina sår i munnen när maten var så stark. Det var öööös regn och grått men ändå kämpade vi oss igenom en liten promenix. Sen så såg vi på nån film som var ganska bra:) Någon om isbjörnar. Detta kommer ni säkert tycka är töntigt men igår så pusslade jag faktiskt med min syrra, ganska kul men det blev ju fint också. Sen så såg jag på en annan film och sen somnade jag. En vääääldigt kort sammanfattning av dagen men den får ju duga, eller?

                                 Mäster pusslare:)


Idag bär det av till Gbg. Ska mest gå i Haga tror jag men jag vill också gå till Tessi eller hur det nu stavas. Har ni några tipps på olika bra butiker i Gbg? Kommentera, SNÄLLA!! Har lite panik. För dte är inte ¨å ofta jag får chansen att åka dit.        Jag hör nog av mig ikväll och visar mina nya inköp från Gbg osv. Hejdå, hoppas ni får en toppen dag! Puss & Kram // Tilde<3 

Presentation


Hej och kul att just du hittat hit! Jag är 13 år, ( fyller 14 i sommar ) gammal och äälskar att blogga:) Följ mitt liv här på bloggen, ställ frågor om det är något ni undrar:) Enjoy

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards